LAMB RESIDENCE

2017

Category: Kitchens

Styles: Transitional

 

 
 
 

Lamb Residence, 2017
Location: West Hurley, NY

BEFORE:

The Lamb family came to Cabinet Designers in need of a kitchen remodel. The original space was outdated, cramped, had limited storage, and lacked general functionality. The family also wanted to remove a wall and open the kitchen up to the family room to increase fluidity.

AFTER:

Cabinet Designers completely re-designed the organization of the kitchen, adding counter space and storage, and creating an incredibly functional space. They removed the wall and opened the kitchen up to the family room, resulting in a flowing, open space.

“The kitchen is everything we dreamed it would be. The new layout and materials are beyond our expectations and we absolutely love the finished space. Cabinet Designers and Heather, our designer, were amazing to work with. They were very accommodating and they helped us realize what we wanted to achieve in the new kitchen design.”

 
 
 

MORE PROJECTS